Jongeren DOP vieringen

JONGEREN DOP GROEP

Wij zijn Rianne, Astrid en Wendy en vormen met elkaar de Jongeren DOP groep. Zo’n 3x in het jaar gaan wij voor in een jongerendienst. Als jonge meiden, midden in het leven, proberen wij onze diensten laagdrempelig t e maken, met bekende en sprekende liedjes en teksten. Zo hebben we de afgelopen jaren stil gestaan bij onderwerpen als: Keuzes en dilemma’s: wie wint, het engeltje of duiveltje???? Doe maar gewoon! Wat een verrassing! Liefde en vriendschap! Hoe gastvrij ben jij???

Een week of 10 voor de dienst beginnen wij met de voorbereidingen voor de dienst. We brainstormen die avond over verschillende onderwerpen, gebruiken hier vaak de Zoutkorrel voor en natuurlijk is internet inmiddels een belangrijk middel om teksten en liederen te zoeken.

Meestal, zonder dat we daar bewust over nagedacht hebben, kunnen we het door ons bedachte thema, weer herleiden naar de actualiteit.

Ons doel is om iedereen te raken die jong van hart is en een ieder naar huis te laten gaan met een prettig gevoel.

Op deze pagina zullen wij jullie informeren over de data dat er een jongerendienst wordt gehouden en wat het thema van die dienst is.

U bent allen van harte welkom.