Kinderkoor

Hey jij!

Ben jij nieuwsgierig naar wat de Mirakels nu eigenlijk zijn? Nou, dat zijn wij! Wij zijn een enthousiast kinderkoor dat het leuk vindt om met elkaar te zingen. Elke donderdagavond komen we om half 7 bij elkaar en beginnen we met inzingen en/ of oefeningen om warm te worden. Daarna gaan we liedjes uit de map zingen en soms heeft onze dirigente Jorinda een nieuw liedje dat niet in de map staat. Joasia, onze pianiste, speelt altijd goed en gezellig mee op de piano.

We oefenen deze avonden eigenlijk altijd voor een kerkdienst die op een zondagochtend is. We hebben dan een paar weken om de liedjes goed te oefenen, zodat we op die zondag weer eens kunnen laten horen hoe mooi en goed wij kunnen zingen. We moeten dan wel vroeg aanwezig zijn, namelijk 10.00u, maar dat is niet erg omdat het niet elke week is en we er altijd veel zin in hebben!

De donderdag is dus onze repetitie – avond. Om half 8 is deze altijd weer afgelopen, we drinken vaak ook wat en dat is altijd erg gezellig! We hebben veel lol!

Ook doen we wel eens wat andere leuke dingen, namelijk lopen voor de stichting Jantje Beton. We halen dan geld op voor het goede doel en we kunnen daardoor ook wat leuks doen met zijn allen.

Lijkt het jou leuk om ons te vergezellen en elke donderdag met ons te zingen en te oefenen voor de zondagochtend? Kom dan eens langs op de donderdagavond om half 7 in de Karmelkerk te Aalsmeer.

Tot dan!

Groetjes van,

De Mirakels, Joasia en Jorinda.